söndag 23 augusti 2009

mikeandike



Den 29:e juni åkte jag och min käre fader till landvetter för att flyga till dusseldorf och därifrån till the big apple, New York City. Väl framme på flygplatsen New Ark hämtade min farbror upp mig och pappa och vi begav oss ut till Carls(min farbrors) beachhouse. Där spenderade vi ungefär 3 dagar, efter det var det äntligen dags för Manhattan. Jag och Carl åkte in och shoppade, mycket nice! Resterande dagarna på Manhattan spenderade jag med min lilla pappa. Vi åkte ut och kollade frihetsgudinnan, shoppade, cyklade, åt god mat och hade det helt enkelt asbra. EFter ungefär 5 dagar i NYC var det dags för "själva meningen" med resan. Vi hyrde bil och åkte i ca 4 timmar till Marion för att hälsa på familjen Smoyer. EFter att Carl och pappa hade bott där med mig i 2 dagar så stannade jag kvar själv. Jag stannade i ca 8 dagar, umgicks med familjen, pratade engelska och gjorde massa awesome saker. Det är verkligen 8 dagar jag aldrig kommer glömma. Sjukt underbar familj och allt var bara bäst. Efter de 8 dagarna flög jag hem till Sverige, själv. Vilket var sjukt läskigt men också ganska nice. Kändes så sjukt underbart att landa på landvetter och bara känna, jag klarade det. Jag tappade inte bort mig i dusseldorg bland massa galna tyskar.




Efter New York var jag hemma i 8 dagar. De 8 dagarna spenderades med fina människor helt enkelt. Inget mer att tillägga hihi.

Den 25 Juli började något sjukt grymt, konfirmationslägret. Helt seriöst asbra. De 29 personer jag bode med i 3 veckor var grymaaaa. Vi seglade, sjöng, jammade, dampade, ÅT, snackade, spexade och hade det bäst!


Efter konfirmationen var det abra att åka direkt till Way out West, SJUKT GRYMT
Såg bla, Rise Against, Band of Horses, Basement Jaxx o lite annat göttigt

Nu är det skola igen, jobbigt men ändå bra. Ett år kvar

DAGENS LÅT:



detta såg man då live, puss på det

PUSS

tisdag 16 juni 2009

china town

Jag har vart ungefär sämst i hela världen på att uppdatera, men nu är jag här liksom!
De senaste dagarna har vart en fin mix av allt möjligt, guldheden, alex, majorna, nilla, softa, chilla, dilla och aa ni fattar (y)

Idag så har jag vart på stan med min låtsas mamma och köpt presenter till de vi ska hälsa på i USA. Jag släpade bla hem 1,3 kg godis från 4gott, slå det! Senare på kvällen kom alex hit och chillade o dillade, vi insåg att vi inte kommer träffas på 9 veckor, FYFAN alltså. Vi tittade på sveriges sämsta film, kärlek 3000, så fruktansvärt dålig haha. Skämdes nästan lite över att vara svensk.

Imorn åker jag till Rörö för att fira min bror, som fyller 7. På torsdag åker jag till Hällevikstrand där jag föv kommer spendera midsommar, ganska nice faktiskt. Kommer hem på söndagen och efter det är det bara 8 dagar kvar till jag åker, resfeber säger jag bara!

DAGENS CITAT

"we don't have time to wear a thong or smoke a bong or play pingpong"
från den sjukt underbara 30 second videon

DAGENS LÅT


bäst!

fredag 12 juni 2009

tipselitips

Jag har ett litet tips till alla människor som är lite förtvivlade över att deras dyra fina nagellack har stelnat.

Koka upp vatten, häll det rykande vattnet i en mugg, lägg ner nagellacks burken (MED LOCKET HÅRT ÅTDRAGET!!!) låt burken va i i typ 20 sekunder, ta upp(med en tång eller något om du inte vill få brännskador), torka av, och börja måla naglarna med ditt nya ickekletiga lack!

12 juni

helu

Min första sommarlovs dag! Fast det känns inte så, men skönt är det. Igår var det fint.
Lite olika folk från 8a och 8b gick hem till Ellis och åt otroligt mycket paj, ostbågar och annat gott som Ellis mamma bjöd på, tack!

Lite senare åkte Ellis och Max till AP. Där var vi i ungefär 20 minuter pga ösregn. Sen bestämde jag och Ellis oss för att åkta till Vasa. Från Vasa promenerade vi till norra Ullevi och sedan till centralen och aa, fintfint! Lyckad avslutning helt enkelt.

Idag ska jag träffa Carmen och Nina, kommer bli nice. Vi ska fixa Ninas blogg och ta en fika (Y)

Om 17 dagar åker jag till New York, känns helt galet och väldigt unerbart.

DAGENS CITAT
"Åh fyfan, jag nyser av mörk choklad och av mint..."
-Karl Börjesson'

DAGENS LÅT

Hittade ingen video, men låten är underbar. Stämmer så väl in ibland

torsdag 11 juni 2009

BÄST BÄST SOMMARLOV MMMH ÄGER

helu

Som ni kanske märkte på min lilla rubrik så slutade jag skolan idag, sjukt bra! Ikväll ska lite folk från 8a och b samlas, rejv!
Har inte så många andra känslor än lycka nu, så JÄVLA UNDERBART att vara befriad. Bara ett år kvar nu då.. eheh :(

Själva avslutningen var fin och konstig. Jag och Alex sjöng/spelade All i want is you av Barry Louis Polisiar, aspinsamt och askul!

Elsa och Freja våldgästade mig för ett tag sen. De hade ingen nyckel hem till Elsa och ville undvika att Frejas hungriga familj åt upp deras nyinköpta prinsesstårta så de gick hem till mig istället, eftersom de vet att jag äter så lite (Y)

DAGENS CITAT
"LOL, roffelmuff.. eller nä muffelroff.."
-Petter Landén

(vår klassföreståndare är lite bäst alltså!)

DAGENS LÅT


finns det någon låt som passar bättre idag?

onsdag 10 juni 2009

10 juni


helu

Fick bli en boll-bild! vad det nu är hmm..
Slutade vid 11 idag, väldigt najs! Jag och Elsa åkte till stan för att hitta presenter till våra klassföreståndare. Det fick bli en "tumme" till Petter och 2 st filmer till Karolina. Jag var helt flummig och borta och väldigt väldigt skrattig, vilket pms-Elsa uppskattade till tusen. Jag förstår faktiskt hennes uppskattning, jag skrek på henne, "spillde" vatten på hennes paraply och somnade på hennes arm.
M-Y-C-K-E-T T-R-E-V-L-I-G-T!


DAGENS CITAT
"Alltså jag råkade se en kille som duschade, aa och aa... så såg jag det där, det där äckliga"
-Okänd flicka ca 11 år


DAGENS LÅT

videon är nog det fulaste jag sett, men låten är fab!

måndag 8 juni 2009

8 juni

helu

atm ligger alex på golvet bredvid mig och sjunger med till dead by april och "spelar gitarr" hihi. Alle var också här förut, men han skulle hem och typ ordna upp sitt liv och planera för honom och maxet så han stannade itne så länge :(

Idag har det vart hela skolan vandrar. Mycket otrevligt och jobbigt kan jag ju bara säga er. Det var svettigt och kallt på samma gång, herregud liksom!

Jag och alex ska vara bäst på skolavslutningen, på vilket sätt lär ni upptäcka den 11/7 missa inte hihe.

Ikväll ska jag försöka göra något åt min garderob och slänga allt onödigt som jah har, typ mina tre sönderklippta svarta t-shirts hehehe

Och inatt ska jag sova med balsam i håret, låter jätteäckligt men Ulrika tipsade mig, och det funkar. Håret blir lent och gossigossigt

På torsdag slutar skolan och på kvällen blir det grillning för alla som vill vid någon random badplats :) var där säger jag bara!!!

DAGENS KONVERSATION
Var? Delsjön
När? Lunchtid
Sammanhang? Max ska bo hos Alle några dar eftersom hans mamma är i skåne.

Alle, p14: "haha max du ska bara få tråkig mat när du ska bo hos mig"
Max, p15: "men ååh jag vill ju ha god mat"
A: "haha du ska typ få rågkakor, gammal avokado och typ rågflingor och smaklös havregrynsgröt"
M: "men fan vad taskigt... när du var hos mig fick du fan en hel tekaka med ost"


DAGENS LÅT


så jävla skön, tack för tipset dreadpojken

pusshej